Sjøgarden | Rom
298
page,page-id-298,page-template-default,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3
title

På Sjøgarden kan du tilbringe et avslappende opphold i et av husene våre. Husene er moderne på alle måter, men i nostalgisk stil. Hvert hus er på 120m2, har to bad, fire soverom, TV-stue, og fullt utstyrte kjøkken med spisestue om man ønsker å tilberede mat selv. Hvert hus passer best for inntil 8 personer, men det er sengeplass til flere. Det er altså god plass til to familier som ønsker å bo sammen på kaia for en ferie eller helg.

 

Sjøgarden ligger sentralt til mellom Molde og Kristiansund med kjøretider på henholdsvis en time og 30 minutter. Fem kilometer unna finner du nærmeste dagligvarebutikk, og det er like raskt å handle uansett om man velger butikkene på Langøya, Kårvåg, eller Bae.

 

 

Trådløst Internett er en selvfølge også på Sjøgarden, og når e-posten er sjekket og nyhetene lest så er det flotte muligheter for å hygge seg sammen. Om ikke det skulle passe alle så har husene TV-stue med Blu-Ray og DVD-spiller*, parabolmottaker, og et lite lydanlegg (2.1). For anledninger er det også mulig å se film på storskjerm i brygga.
* Det er også mulig å spille av fra en minnepenn med musikk eller video i vanlige formater som f.eks. Mp3, Mkv, og AVI. 

 

Husene er lagt til rette for lengre opphold med både oppvaskmaskin, og vaskemaskin med tørketrommel. I kjøkkenet finner man også mikrobølgeovn og stekeovn, samt keramisk platetopp med induksjon og kjøleskap med frysedel.